L.I.P - Kassler i ugn

Kassler i ugn

Har inte lagt ut någon matsedel här än och det beror på att jag inte har gjort någon denna veckan men matsedeln kommer tillbaka nästa vecka, I promise! Hur som helst så tänkte jag göra pytt i panna idag eller eventuellt äta lite rester. Jag gjorde kassler i ugn i måndags vilket inte blev så lyckat men det kanske beror på att det var första gången jag gjorde det och att man har höga förväntningar med tanke på att hon jag ätit det hos tidigare gör den så grymt god. No pressure, no pressure at all! :D Tänkte hur som helst dela med mig av receptet för om man lyckas med det så är det grymt gott :)
 
Kassler
5 dl grädde
Chilisås
Majonnäs
Ris

Koka kassler hel med nät i 10-15 min. Blanda grädde chilisås och majonnäs. Skiva kasslern och lägg den i formen Häll över såsblandningen på kasslern och ställ in i ugnen på 175 grader tills den fått färg :)

 
 
1 Emilie:

skriven

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i mytaste.nu så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.mytaste.nu/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Mytaste.nu

Kommentera här: