L.I.P -

Visa hänsyn!

Tror inte jag har nämnt det men jag bor i alla fall på ett elevhem i väntan på en lägenhet och på ett elevhem så bor man liksom flera stycken, Rätt många faktiskt. Därför tycker jag att man ska visa hänsyn men uppenbarligen finns det några som inte fattar innerbörden med dom två jävligt lätta orden. Fy fan vad jag är upprörd!

Självklart förstår jag att man vill spela hög musik klockan tolv på natten till tre för jag har själv haft en sån period men när man bor på det här sättet måste man visa hänsyn och förstå att det finns faktiskt folk som vill sova vid den tiden. Alla är inte nattugglor, till exempel jag. Lade mig vid halv tolv i förr går och vaknade klockan tolv igen av att musik dunkade i hela jävla rummet! Så jag gick ner och bad dom sänka musiken men det dröjde inte så länge innan dom hade höjt den igen. Ett stort jävla TACK till er!

Men det är fan inte det som gör mig mest upprörd. Klockan är 06.38 på en söndag och jag är vaken. Kliver inte ens upp såhär tidigt på en vardag. Anledningen till att jag vaknade för typ 40 minuter sen är för att några levde om så mycket. Lät som att dom smällde i dörrar och en massa annat. Sen helt plötsligt hör jag hur dom loggar in på spotify så då var det kört. Musiken började dunka IGEN! JÄVLA IDIOTER! Man spelar fan inte musik klockan sex på morgonen!!! Speciellt inte på en helg!

VISA HÄNSYN!!!

ilska

Dags för skola

Nu är det dags för skola. Är så less på skolan men man måste ju dit ändå om man vill få en utbildning och kunna försörja sig senare i livet. Går som sagt Estetiska Programmet med inriktning Musik. Om en halvtimme har vi ensemble och det är rätt kul faktiskt med rätt låt i alla fall. Men nu när det är vinter är det iskallt i skolan för att idioterna byggde en skola här uppe som passar att vara i Kalifornien typ. Inte direkt byggd för -30 grader...

Om jag nu kortfattat ska berätta vad jag mer har för lektioner idag så är det idrott efter lunch och sedan matte men den kommer jag komma senare på för det är elevrådsmöte idag klockan 13.00. Vi får se vad som händer under det mötet. Men nu måste jag skynda mig att sticka till skolan. Började 8.30 så är jag sen eller är jag sen? haha

Puss på er mina sweetiepies<3

Tbg

Helt otroligt

Är vän med en lärare jag hade när jag gick i femman. I ett album har hon massa bilder från min klass och så på några bilder var jag med. Helt otroligt. Har aldrig ens sett bilderna tidigare. Tro mig det är ingen vacker syn men tänkte att jag vill dela med mig om skräckbilden haha.
Ha gjort en ruta runt mig.

Moi