L.I.P -

God jul mina underbara läsare!

Har aldrig kunnat sova länge på julafton, vad jag vet i alla fall och nu idag vaknade jag redan vid fem vilket är märkligt med tanke på att jag somnade vid två. Någon annan som inte kan sova på julafton? När jag var mindre kan jag förstå att jag inte kunde sova eftersom att då var jag ju helt exalterad över julen och man vill ju bara öppna sina julklappar lika fort som det blivit julafton ungefär. Men nu förstår jag det inte längre. Okej, jag har fått tillbaka lite av julkänslan men inte tillräckligt för att jubla högt av glädje att det äntligen är julafton. Nu ska jag i alla fall äta en julfrukost. Skinka, köttbullar, ägg, rödbetssallad och prinskorv. Nu tänker ni säkert att det är ju faktiskt middagsmat det där men kolla bara på amerikanare. Bacon, våfflor, pannkakor ja you name it. Det är julafton och då får man ta det där lilla extra. Dessutom är det inte jag som har gjort allt det där utan det är faktiskt min mamma. Har sovit hos henne inatt^^
 
Innan jag går och tar mig lite frukost så vill jag passa på att önska er en god jul utifall att jag inte kommer ha möjlighet eller inte ens kommer ihåg att skriva ett inlägg senare så god jul alla älskade läsare! Jag hoppas att ni kommer att få en rolig jul med massor av julklappar, god mat och trevligt sällskap. Dessutom hoppas jag innerligt att ni får en vit jul utan dåliga händelser med till exempel alkohol inblandat.

Lycklig?

Jag insåg häromdagen att jag har börjat lyssna på musik på det sättet jag brukade lyssna på när jag var 15 år. Insåg att jag lyssnar mer på musik och ser mindre på filmer och serier. Insåg också att jag är lite mer galen än vanligt. Skrattar, skämtar och är allmänt uppåt. Den första frågan jag ställde mig var: När hände detta? Och varför är det så? Jag började tänka riktigt mycket på det här och kom fram till att jag har börjat må bättre. Igår fick jag ett ryck och städade, helt själv utan någon hjälp alls, i vardagsrummet. Om ni hade sett min lägenhet så hade ni förstått varför det är så jobbigt när jag dessutom har svårt att komma igång med saker. När jag får städryck så brukar det hålla i några minuter. Jag städade i en och en halv timme igår men med pauserna så kanske en timme? Efter städningen satte jag i mitt löshår, sminkade mig och gjorde mig fin helt enkelt. Sedan spelade jag en video när jag sjunger. Bara att skriva det här gör mig glad och jag är lättad över att jag nu är ett steg närmare till att bli lycklig!
 
Tack alla läsare för att ni tar er tid att läsa min lilla blogg även fast jag uppdaterar så sällan och god jul!<3
  

Vänsterpartiet är det rätta alternativet!

Nu blir jag faktiskt lite irriterad på mig själv som inte har skrivit någonting på så länge. Förstår inte varför jag har så svårt för att skriva när det är det jag brinner för mest av allt. Har lite att berätta för er om nu i alla fall. Jag hoppas att jag inte har förlorat alltför många läsare på grund av att jag inte har skrivit någonting överhuvudtaget på ett tag.

 

Anyway! I måndags var jag, min mamma och hennes sambo och åt på Framnäsbaren med Vänsterpartiet Örnsköldsvik. Närvarande var också Jonas Sjöstedt vilket då är Vänsterpartiets partiledare. Det blev oxfilé med potatisgratäng och bearnaisesås. Det var någon annan sås till också. Vet inte vad det var för någon men den var riktigt god. Efter middagen så gick vi till Sliperiet för att där skulle det vara ett öppet möte med just Jonas. Tycker att han skötte det där mötet super bra! Han berättade vad Vänsterpartiet står för och frågorna han fick svarade han på utan att försöka slingra sig ur dom. Det är så en bra partiledare ska vara. Innan och efter mötet spelade Kreti och Pleti musik för oss men nu kanske inte alla vet vilka dom är? Vet inte hur kända dom är för jag visste inte vilka dom var men hur som helst så gör dom riktigt bra svensk musik som handlar om politik. Den bästa låten enligt mig som dom har gjort är Djävulsadvokater som ni kan lyssna på i detta inlägg. Nu ska jag göra lite lunch^^