L.I.P -

Skolfoto

Imorgon är det dags för att bli fotad med klassen till skolkatalogen. Och jag förberedde mig igenom att köpa en röd toning och två bruna toningar eftersom jag hade bestämt mig för att bli brunhårig men tydligen så ville ödet någonting annat. Det röda blev skitsnyggt så ska ha kvar det ett tag! Är så himla nöjd alltså. Det allra bästa är att den toningen jag använde inte tar alls på håret för att det är inte blandat med någonting. Köpte det på en frisörsalong hehe. Men nu ska jag varva ner och sedan sova. Vi hörs!

Göteborg!!!

Crille och hans mamma har varit här i Övik under helgen och det har varit grymt kul. Dom har sovit hos min mamma och hennes kille så jag har varit där hela tiden förutom på natten då.
 
Och nu till nåt som är ännu mer awesome. Ska till Gbg den 26e oktober. Ska först sova hos mammas kompis över helgen och sen ska jag till pappa och sova där till andra november. Efter det så ska jag till min extra familj i Hällekis över den helgen. Sen blir det att åka hem eftersom att skolan börjar igen den femte november. Ska bli skitkul. Ska träffa en gammal klasskompis och vi ska ut och festa.
 
Nu ska jag fortsätta spela Songpop på facebook ;)
 

Arbetskläder

Var nyss på Trackscreen och hämtade ut en tröja och en t-shirt för att kunna ha i verkstaden på skolan. Byxorna kommer typ om tre veckor och skorna om någon vecka. Det är inte fart på dom i alla fall.
 
Har börjat se Buffy och vampyrerna som var mycket bättre än jag trodde faktiskt. Trodde det skulle bli tråkigt att se en sån serie som är några år. Lite fult med vampyrernas ansikten haha. Och nu tror ni säkert att jag aldrig sett den serien men jag såg faktiskt på det när jag var liten men minns inte så mycket.
 
Ska försöka mig på ett inlägg imorgon. Puss puss!