L.I.P -

Miss you

Ber om ursäkt för att jag inte har skrivit någonting förrän nu men har varit upptagen hela dagen. Var först hos psykologen och sen åkte jag hem till mamma. Var där till ungefär för två timmar sen kanske då Anton, Cicci, Maria och lilla Nova dök upp. Dom flyttar nämligen ner till Ängelholm nu så dom åkte bara förbi här. Eller ja, Anton Cicci och Nova flyttar. Fick dessutom hålla lilla Nova i min famn. Världens sötaste unge! När dom skulle åka vidare så blev det riktigt jobbigt. Cicci är min familj. Hur säger man hejdå utan att gråta floder? Finns inte ord som ens kommer i närheten av att beskriva hur mycket hon betyder för mig. Det roliga är att jag även saknar Nova som jag inte ens känner men antar att bebisar är lätta att sakna.
 
Jag och Cicci
 
 

Ny dag, nya möjligheter. Eller?

Man brukar ju säga att det är en ny dag och då finns det nya möjligheter men idag känns det inte riktigt så. Är super trött och dessutom så känner jag mig lite nere. Vet inte riktigt varför men förhoppningsvis kommer det att kännas bättre sen när jag har spelat lite eller sett en film. Har nog inte så mycket intressant att komma med idag.
 
Jo, förresten! Det har jag ju. Vill ju säga vad jag tycker om idol i fredags. Tycker att Jens borde ha åkt ut men som tur var så åkte i alla fall en av de två i botten ut. Jag hoppades på att Jens eller Sara Mathisen skulle åka ut så tack Sverige! =D Måste ju bara nämna det att jag inte tycker att Sara är dålig för det är hon verkligen inte. Men dom andra är bättre med undantag för Jens då xD Förhoppningsvis så åker han ut nästa gång om man han nu inte steppar upp det och överraskar mig totalt :o
 
 

Coyote Ugly

Dom flesta har säkert redan sett den här filmen men om det skulle vara så att någon av er inte har det så tycker jag definitivt att ni borde se den filmen. Den är riktigt bra faktiskt. Har sett den flera gånger, senaste gången precis nyss. Nu ska jag fortsätta med projekt loremaster. Loremaster är ett achievement man kan få i World Of Warcraft efter att man gjort nästan alla quests i hela spelet. Lite drygt men ändå! Kommer vara awesome när man väl får det. Jepp, I'm a nerd :o Hoppas ni har en awesome dag för det har jag. Puss puss!