L.I.P -

Vårdcentralen

Var på vårdcentralen idag då det gör jätte ont i min stortå som är svullen och varar. Så ladies and gentlemen, jag har fått nageltrång -.- Har haft det förut men har inte vetat att det varit just det och nu är det värre än någonsin. Ska kanske operera tån. Jag hoppas att smärtan hinner försvinna till på lördag åtminstone då vi ska ut och ha kul! Förfest hos någon kompis till Emma och sen hotellet :D
 
Såhär ser min tå ut just nu. Omlindad och tvättad med asolsprit.
 

Outfiten ordnad!

Jag nu har jag fixat min outfit, till på halloween. Beställde en klänning förra torsdagen och peruken beställde jag igår. För er som kanske är lite nyfikna på vad jag har valt ut så kommer här bilder på det. Klänningen kom i fredags så den har jag testat redan :D I lördags hade jag den på mig när jag gick ut på krogen som blev en riktigt lyckad kväll. Blev till och med bjuden på en drink ;)
 
 
 
 
 
 

Present till er läsare!

Nu har jag en liten present till er som tack för att ni läser min blogg. Det är nämligen såhär att jag har börjat annonsera för Bluestore och har fått en rabattkod. På Bluestore kan du köpa massor av hårvårdsprodukter och smink bland annat. Det finns även grejer till er killar. Det är bara att klicka på bannern här nedanför eller längst upp på sidan och sen är det bara att shoppa på. Med den här rabattkoden ni ser här nedan så får ni alltså 10 % på HELA sortimentet.
 
Rabattkoden: bluestore2013