L.I.P -

Grattis mamma!

Idag fyller min mamma år så om ungefär en timme är det dags för tårta och sånt hemma hos henne. Har precis duschat och ska nu fixa mig lite. Kände plötsligt för att snygga till mig lite med smink och ett par örhängen jag köpte för ett tag sen men ej har använt än. Kommer ha på mig svarta leggings, ett långt svart linne med spets och ett svart linne över det. Sen blir det en lila skjorta på det. Funderar på om jag ska ta mina klackskor eller om jag skippar det. Tog mig ju bara utanför dörren sist haha. Vi får se hur det blir med det :) Måste ju vänja mig någon gång... Vill ju verkligen ha klackskor på mig.
 
Nej nu måste jag fixa i ordning mig för om en halvtimme så kommer Anna och hämtar mig :)

I can, I will...

Har precis tagit en super skön dusch så jag är ren och fin inför filmen No strings attached som börjar 21:30. Ska poppa lite popcorn, krypa ihop i sängen och mysa med min super söta katt Nala så klart som vägrar att lämna mig ifred för att hon är så kelsjuk. Hon kryper ihop mellan mina armar när jag spelar och kolla så sött på mig hehe.
 
Det var den roliga biten men nu blir det mindre roligt för jag känner att jag behöver skriva av mig lite. Det känns hela tiden som att allt jag gör är att göra alla besvikna. Pappa, Håkan, mamma, Jeanette, mina vänner och inte minst mig själv. Vet inte i hur många år jag sagt att jag ska gå ner i vikt nu. Att jag ska börja spara pengar nu. Att jag ska klara av skolan nu för det är sista chansen. Har jag gjort nåt utav det jag just räknat upp? Nej det har jag inte. Jag sitter hemma hela dagarna. Ser serier, spelar World Of Warcraft eller sover i princip. Okej, jag sjunger också som egentligen får mig att må bra men vad gör det när jag inte gör nåt vettigt? Som om jag någonsin kommer kunna försörja mig på musiken när jag ser ut som jag gör? Samhället ser ut på det viset att man ska vara snygg, smal och storbröstad i princip. Ett skivkontrakt kan du ju bara glömma om du väger 5 kg för mycket...
 
Ursäkta men är det allt vi ska göra i den här världen? Dömma folk? Som när Susan Boyle klev upp på scenen framför juryn i Britain's Got Talent tror jag det var. Vad tänkte alla som såg henne tror ni? Ja, jag säger inte att jag är en ängel för det är jag verkligen inte men jag försöker åtminstone. Det är mer än vad jag kan säga om många andra. Och jag kom av mig väldigt mycket nu men det jag ville skriva av mig om var helt enkelt att jag är så besviken på mig själv och det känns som att alla andra är precis lika besvikna. Allt jag vill är att göra mina föräldrar stolta. Bara när jag skrev dom här två senaste meningarna så börjar tårarna rinna som bara den för det är så otroligt jobbigt att ha dom här tankarna. Och filmen började för fem minuter sen så jag tänker gå nu.
 
Till er som läser min blogg så vill jag bara säga att det betyder så otroligt mycket för mig att veta att någon faktiskt lyssnar. Vet inte om mina föräldrar läser det här men jag kan inte prata med dom om allt det här. Har försökt så otroligt många gånger men det går bara inte. Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa.

Sjuk igen...

Är sjuk igen och det känns verkligen förjävligt om jag får säga det själv men det går ju inte göra nåt åt det mer än att krypa ihop i sängen framför min tv med en kopp te som lindrar i halsen. Hoppas att jag blir bättre snart. Mår illa så är rädd att jag fått magsjuka. Målaren gick hem på grund av att han var rädd för att bli smittad. Har så himla tråkigt så jag pendlar mellan datorn och sängen.
 
Har 7 gratis dagar att spela wow så försöker spela så mycket jag orkar men det blir inga långa stunder för efter ett tag så är jag så trött att jag bara måste lägga mig ner och då snackar vi om kanske en halvtimme max en timme. Tänkte i alla fall besvara en annan fråga jag fått av en läsare angående mitt hår.
 
Fråga: Varför klippte du av ditt fina hår?
 
Svar: Jag minns faktiskt inte varför jag klippte av mitt hår. Det var trots allt två år sen om du menar mitt riktigt långa hår men jag tror att det berodde på att jag ville ha en förändring just då eftersom att jag hade haft långt hår så länge. Om du menar mitt hår förra året då det inte var så jätte kort men inte långt heller så berodde det på att jag hade blonderat mitt hår så pass mycket att det helt enkelt blivit för slitet så jag tog saxen och klippte. Tunnade även ur det väldigt mycket och jag kan säga att det är det bästa jag gjort på länge. Nu tänker jag i alla fall spara ut mitt hår för jag ångrar verkligen att jag klippte av det för tre år sen för jag har aldrig sett bättre ut än vad jag gjorde då anser jag.
 
Jag hoppas att det här besvarar din fråga på ett bra sätt :)
 
Före
Efter