L.I.P -

Juldagen

Ja då var juldagen här och vad händer då? Jo, det ska jag berätta. Vi ska baka bröd till dopp i grytan, göra knäck och något annat gott. Kärleksmums kanske? Sen ska vi göra julmat och ha ännu ett julbord.

Igår var vi hos mammas killes föräldrar och firade jul på deras sätt och åt deras mat men idag ska vi äta det vi brukar ha på julafton, eller rättare sagt det min farmor brukar ha. Jag hoppas att ni haft en rolig julafton och att ni får ha en fortsatt rolig jul :)

Todelooo! ;)

Kalle anka, julmat och julklappar

Kan dagen ha varit bättre? Nej, inte alls. Är riktigt nöjd med julklapparna.

Det här fick jag:

Huvudkliare
Stickad tomte
Dator
Broddar
Kryddor
Trådlös router
Filt

Sen har jag tydligen två julklappar som väntar på mig i Lycksele på mitt köksbord.
Snacka om att jag vill hem innan fredag fast ändå inte. Vill bara vara hos mamma och chilla.

God Jul!!!

Party mood!!!

Alltså sen jag var på nattklubben första gången för typ tre veckor sen snart så har jag blivit helt jävla taggad inför att festa och sånt. Är på party humör typ hela tiden. Livet är awesome just nu, nästan xD

Igår var det någon kille som kallade mig julgris. Tog inte åt mig just då utan tyckte det var mest patetiskt men på kvällen blev jag lite deprimerad så då tänkte jag ju på det. Men alltså egentligen. Varför bry sig om vad andra tycker? Man får se ut hur man vill tycker jag, så länge man själv är nöjd så. Visst jag är inte nöjd med kroppen jag har men jag är inte ful. Jag är snygg, så är det bara :) Mitt nyårslöfte ska nog fan bli att sluta bry sig om vad folk säger och alla blickar jag får. Det är bara patetiskt med alla fjortisar som kollar på mig med värsta bitchlooken och viskar till sina andra polare liksom. Har dom inget liv? xD Btw så är det ett nytt liv som startas efter jul. Jag ska gå ner i vikt och det är för min egen skull, ingen annans!

Jo, om det är någon som läser min blogg som mår dåligt över hur dom ser ut och om andra trackar på dig. Skit i dom. Du är vacker/snygg som du är :)