L.I.P -

Läsarnas val: Om mig

1. Hur går det med din viktminskning? 
Har varit i en rejäl svacka så det har inte gått bra alls men förhoppningsvis så kommer det börja hända nåt nu när jag börjat ta tag i saker och ting igen.

2. Pluggar eller jobbar du? 
Jag skulle börjat plugga för en månad sen ungefär men böckerna jag behöver har inte kommit in på biblioteket än så kommer börja Engelska 5 på måndag. Psykologi kommer jag att läsa till hösten.

3. Vad ångrar du mest här i livet?
Att jag lät det gå såhär långt med min depression och med vikten. Tänker börja må bra och gå ner i vikt.

Min låt

Nu är jag äntligen färdig med min låt och har fixat ihop en liten video till den med bilder på mig. Ni får gärna lyssna på den och säga vad ni tycker om den! Jag sjunger låten, spelar piano och har skrivit texten samt musiken helt själv :)
 
 

Läsarnas val: Socialbidrag och valet 2014

1. Vad anser du om socialbidrag? 
 
Jag anser att socialbidrag är ett bra sätt för folk som behöver ekonomiskt stöd att få detta. Däremot så finns det mycket brister som med mycket annat. Tycker också att det är en tillfällig lösning, absolut inget man ska sträva efter resten av sitt liv. Hur mycket ekonomisk hjälp man får beror på var i landet du bor vilket är lite tråkigt men så är det.
 
2. Vilka tror du vinner valet i år och varför? 
 
Det här året kommer nog bli ett sånt valår där allting kan hända. Jag tror att antingen Moderaterna vinner men jag hoppas innerligt på att Vänsterpartiet tar hem valet i år. Socialdemokraterna har gått över till högerpolitik och jag anser att dom inte hör hemma i vänsterblocket längre. Hade dom hållt sig fast vid det dom stod för i från början så hade jag fortfarande varit på deras sida men tråkigt nog så har det blivit som det blivit.
 
Vill just du att jag ska skriva om ett ämne som du brinner för eller har frågor till mig, kommentera detta inlägg så dyker det upp inom dom närmaste veckorna. Läsarnas val dyker upp varje fredag!