L.I.P -

Dagens Låt

VARNING! Scener förekommer som ännu inte har sänts i Sverige så om ni inte vill veta nåt om framtida
avsnitt, se inte videon!

Vampire Diaries forever in my heart<3

Life is good

Det känns bättre och bättre nu. Får fler bra dagar nu än tidigare. Pendlar mellan att må skit och fundera över vad det finns för mening att överhuvudtaget fortsätta detta liv till att må hur bra som helst och ha känslan av att kunna klara vad som helst. Förstår inte riktigt det här men det känns bra att jag mår lite bättre. Ingen förtjänar att må dåligt.

Och jag kanske ska klargöra att ja, jag har tänkt på döden och tänkt att det kanske skulle kännas bra att slippa det här livet men jag skulle aldrig kunna ta mitt liv. Dels så är jag rädd för döden men sen så vill jag leva. Jag vill skaffa en utbildning, få jobb, skaffa familj osv. Den chansen skulle jag aldrig byta bort för någonting i världen.

Förlåt för mitt deprimerande inlägg men behövde skriva av mig lite. Kanske kommer med något roligare senare under dagen. Har ju trots allt några timmar på mig att fixa nåt intressant att skriva om ;)

Party's in my head

Helt underbart verkligen. Hade precis skrivit klart inlägget och publicerar inlägget då jag hamnar på blogg.se's startsida. Jag loggar in igen bara för att sen upptäcka att inlägget inte finns varken publicerat eller som utkast.
Blir så less men anyway. Jag tänker skriva om inlägget för eran skull men nu lär det väl vara annorlunda med tanke på att man skriver för stunden inte efter ett manus.

Är på fest humör idag men det verkar inte bli så mycket festande ikväll, it totally sucks! Dels så har jag ungefär 100 kr att leva på resten av månaden och sen har jag heller inte något att dricka. Allting lutar åt att det blir en väldigt lugn och ovärd kväll helt enkelt.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att sova då jag lade mig vid 4 tiden. Då är man inte speciellt pigg. Vaknade kring 15 tiden och det blev direkt att gå till datorn och se ett avsnitt av CSI NY som är hur bra som helst. För er som av någon anledning har missat den serien totalt och inte vet vad jag pratar om (hur det nu går till) så rekommenderar jag starkt att ni kolla upp den. Jag är helt fast. Brukar spela spel eller någonting medans jag ser serier nuförtiden men inte med den här för jag vill se varenda liten detalj. Nu ska jag se ett till avsnitt.

                                                                       Puss puss!