L.I.P -

That's life

Försov mig idag och vaknade 11 vilket inte är så bra med tanke på att jag började skolan 8:10 och slutar 11:45. Det får bli nya tag på måndag och jag ska skärpa till mig tills dess. Men nu till en väldigt bra grej. Har börjar sjunga på allvar nu. Tror det är tredje kvällen i rad som jag sitter framför youtube och sjunger till karaokelåtar och vill ni veta en sak? Det känns toppen!
 
Men då till en liten fråga. Varför är det så att när man blir deprimerad så slutar man med det man älskar mest av allt? Det leder ju bara till att man mår ännu värre. Har ni råkat ut för det här någon gång ni som läser? Anledningen till att jag frågar är för att det idag är väldigt vanligt att ungdomar blir deprimerade. Kommentera gärna och berätta er historia om ni känner för det.
 
Nu blir det CSI NY och lite fredagsmys. See ya! ;)

Beslutet är taget

Nu är jag tillbaka igen och har bestämt för att ta tag i mitt liv både när det gäller bloggen och utanför. Har även tagit ett beslut och det är att jag tänker stanna på blogg.se dels för att man inte kan ändra någonting på improveme men också för att blogg.se har blivit så mycket bättre så nu har jag köpt tre månaders pro.
 
Ska kanske också berätta att jag nu har flyttat till Örnsköldsvik och börjat fordons och transportprogrammet på Parkskolan här. Bor tillfälligt hos min mamma då det är en massa strul men ska förhoppningsvis snart ha en egen lägenhet att bo i då min mammas sambo driver mig till vansinne. Han visar mig noll respekt och accepterar inte att jag är en del av min mammas liv vilket jag tycker är dålig stil. Jag är värd det. Jag ber inte om en pappa precis för jag har redan typ tre i stort sätt och det räcker gott och väl. Han är otrevlig.
 
Var också på audition förra tisdagen till en kör och blev antagen. Kören heter All For One Gospel Choir och den är riktigt proffsig. Om ett år så ska vi resa till Brasilien på en liten körturné och dessutom samla in pengar till resan för att hjälpa barn och ungdomar där. Är riktigt taggad inför det och önskade nästan att det var i år vi skulle dit men det är bra att det inte är det för jag vill tappa några kilon innan dess så nu är det dags att börja med träning och allt.
 
Men nu ska jag spela lite så bye bitches ;)