L.I.P -

Jag har blivit kär

Ja så är det. Har blivit kär i låtar. Tänker tipsa er som kanske inte har sett melodifestivalen någonting i år. Älskar verkligen dóm här låtarna och hoppas att någon av dom vinner förutom den tredje låten då Amanda tyvärr åkte ut direkt :( Längtar till sista deltävlingen som sänds om en vecka.
Falling - State Of Drama
 
Heartbreak Hotel - Yohio
 
Dumb - Amanda Fondell
Följ min blogg med Bloglovin 

Nytt namn

Jag blev sugen på att skriva lite så jag tänkte att jag skulle berätta att jag faktiskt börjar må bättre. Har börjat träna och vill verkligen satsa på att gå ner i vikt nu. Jag tänker kämpa för att ta kontrollen över mitt liv. När jag får min lägenhet så ska jag köpa snygga grejer att inreda med. Det ska bli så kul. Nu ska jag spela lite på mobilen :)
 
Uppdatering: Lite kul att jag glömde skrita om det som rubriken handlar om. Har bytt namn på bloggen. Den heter nu L.I.P.S som då är en förkortning på Life Is Passion. Tyckte att det lät snyggare med ett s i slutet än bars L.I.P och det är ju ett s i ordet så det blev så. Vad tycker ni om namnet?

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg och meddela att jag kommer att börja blogga igen i mars då jag fått min lägenhet och mina grejer. Tänker inte säga att jag tänker försöka uppdatera oftare då det aldrig hänt tidigare då jag sagt det utan jag säger såhär att jag hoppas att det kommer bli så. Mycket jag behöver skriva om är jobbiga och tunga grejer och jag vill inte trycka ner någon. Kommentera gärna om vad ni tycker om det!