L.I.P -

Matsedel och fler uppdateringar

Mår lite bättre nu men är fortfarande sjuk. Kommer att börja uppdatera lite oftare snart och få igång matsedeln igen samt lägga ut recept på det jag tillagat. Har varit sjuk sen min födelsedag nu vilket är lite väl länge men men... Nu ska jag vila lite så puss puss!

Tack så hemskt mycket förkylning!

Började sjunga till en låt men slutade ganska direkt då jag insåg att jag låter tondöv just nu. Dessutom så låter det som att jag är i målbrottet så tack förkylning! Verkligen såhär jag ville inleda mitt nya år... Tror dessutom att om jag anstränger min röst ännu mer så kommer den försvinna ett tag så jag tror att jag tänker vara tyst så mycket som möjligt från och med nu. Blir att överkonsumera te och vila helt enkelt. Köpte ett jättegott te igår med smak av rabarber och grädde. Gillar den smaken faktiskt^^ Nu ska jag göra i ordning en kopp och sen se ett avsnitt av Baywatch eller nåt. Puss puss!

It's ma birthday today!

Yes, ni läste rätt. Jag fyller 21 år idag vilket känns helt otroligt. Tiden går så fort att man knappt hinner med. Känns som att jag nyss fyllde 15 år och nu är jag plötsligt 21 år. Idag blir det i alla fall att laga mat och baka tårta. Har bestämt mig för att bjuda på tacos, klassiska buffématen. Dessutom tänker jag lägga ner extra mycket energi på tårta i år och försöka dekorera på nåt fint sätt men har inte riktigt bestämt mig en vad den ska bestå av än. Kommer lägga ut en bild på det mesta så håll utkik! 
 
Min nyårsafton blev riktigt rolig då jag åkte till Lycksele och fick fira med en av mina allra bästa vänner Cicci och får dessutom fira min födelsedag med henne. Finns inga ord som beskriver hur mycket jag har saknat henne. Men nu måste jag se till att bestämma mig för vad tårtan ska bestå av så jag kan göra en inköpslista och inhandla alla ingredienser till både maten samt tårtan. Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer att få.
 
 
Puss puss!