L.I.P - Tack och hej

Tack och hej

Förlåt för mitt aggressiva inlägg igår men det var verkligen inte kul att komma hem på super bra humör för att jag hade haft en jätte rolig kväll och tänkte att nu ska jag skriva ett blogginlägg och berätta om min roliga kväll. Men när jag då loggar in på blogg.se så ser jag att jag har fått en kommentar som jag självklart läser. Det skulle jag uppenbarligen aldrig ha gjort för det förstörde min kväll. Om ni inte har nåt snällt att säga så låt bli att kommentera.
 
Jag bloggar inte och öppnar upp mitt liv till er för att ni ska säga en massa negativa saker till mig. Jag ger er full insyn till mitt liv, mina känslor och mina problem. Det är väldigt modigt med tanke på att den här världen är väldigt fixerad på just utseende. Jag är stor, extremt stor. Är jag ful? Det tycker då inte jag och flera andra. Bara för att man väger mer än andra betyder det inte att man är ful. Och om man nu är så kallat "ful" så betyder inte det att man är en dålig person. För det mesta när man ser annorlunda ut så är man till och med en bättre person för att man har fått lära sig att se insidan på folk på grund av att andra har ignorerat en på grund av ens utseende.
 
Ja, jag lät dig såra mig igår vem du nu än är som skrev kommentaren. Ja, jag lät dig förstöra min kväll. Ja, jag lät dig få mig att känna mig helt värdelös. Men vet du hur länge det höll i? Högst en timme. Jag duger som jag är. Jag kan gå och lägga mig på kvällarna med gott samvete med vetskapen om att jag inte har försökt såra någon idag för jag är en bra person. Jag har vänner som ställer upp för mig i vått och torrt och jag gör detsamma för dom. Det kanske inte märks särskilt mycket att jag faktiskt har ett liv men det har jag. Ja, jag önskar att jag var smal men jag väger hellre såhär mycket än att vara som du. Det enda du försökte göra var att trycka ner mig så att du skulle få känna dig bättre över hur du ser ut och hur du är som person. Det jag vet om dig är att ditt självförtroende och din självkänsla är nere på noll. Tack och hej!
1 Malin Persson :

skriven

Heja Jenny! Bra inlägg. Du är en fin människa, låt ingen få dig att tro annat. Du är värdefull.

Svar: Tack :)
Välkommen

Kommentera här: