L.I.P -

Visa hänsyn!

Tror inte jag har nämnt det men jag bor i alla fall på ett elevhem i väntan på en lägenhet och på ett elevhem så bor man liksom flera stycken, Rätt många faktiskt. Därför tycker jag att man ska visa hänsyn men uppenbarligen finns det några som inte fattar innerbörden med dom två jävligt lätta orden. Fy fan vad jag är upprörd!

Självklart förstår jag att man vill spela hög musik klockan tolv på natten till tre för jag har själv haft en sån period men när man bor på det här sättet måste man visa hänsyn och förstå att det finns faktiskt folk som vill sova vid den tiden. Alla är inte nattugglor, till exempel jag. Lade mig vid halv tolv i förr går och vaknade klockan tolv igen av att musik dunkade i hela jävla rummet! Så jag gick ner och bad dom sänka musiken men det dröjde inte så länge innan dom hade höjt den igen. Ett stort jävla TACK till er!

Men det är fan inte det som gör mig mest upprörd. Klockan är 06.38 på en söndag och jag är vaken. Kliver inte ens upp såhär tidigt på en vardag. Anledningen till att jag vaknade för typ 40 minuter sen är för att några levde om så mycket. Lät som att dom smällde i dörrar och en massa annat. Sen helt plötsligt hör jag hur dom loggar in på spotify så då var det kört. Musiken började dunka IGEN! JÄVLA IDIOTER! Man spelar fan inte musik klockan sex på morgonen!!! Speciellt inte på en helg!

VISA HÄNSYN!!!

ilska